tiistai 27. elokuuta 2013

Pyste

Multa on kyselty, että missä päin Pyste nykyään asustaa, niin sain lisää tietoa ja ajattelin tehdä postauksen Pysten elämästä Syrenbackasta muuton jälkeen :)


Pyste siis lähti Syrenbackasta 17.2.2013, se myytiin pukittelun takia (entinen ravuri, jolle laukannostot ovat todella vaikeita). Pysten osti eräs nainen, joka asuu Kangasalssa ja jolla oli jo entuudestaan oma hevonen, Pysten veli, joten tämä nainen tiesi, että mitä oli ostamassa. Pyste toimi siellä aivan loistavasti ekat pari kuukautta, sen uusi omistaja pystyi maastossa laukkailemaan sillä ilman pukkeja ja kentälläkin kuulemma oli täysin pukiton. Pysten kengitysvirheen takia se alkoi ontumaan ja se sai sairaslomaa. Sillä kuitenkin ratsastettiin liian aikaisin ja se alkoi taas uudestaan ontumaan. <Pyste on siis herkkä kavioistaan.
Pysten toivuttua kaikki meni taas tietämäni mukaan ihan hyvin, kunnes se jossain vaiheessa alkoi taas pukittelemaan ja sen omistaja ei pärjännyt sille ja joutui myymään sen tänä syksynä.


Pyste joutui taas muuttamaan... Raukka ei tunnu kelpaavan kenellekään, koska tää on jo ties kuinka mones kerta, kun se myydään.


Eilen kuulin, että Pysten nykyinen koti sijaitsee Kuopiossa. :) Se oli näemmä aika pian saanut uuden kodin. Se asustaa nykyään lännenratsastustallilla ja Pystestä opetetaan länkkäriratsua! :3 Siitä voi tulla vielä todella hyvä lännenratsu. ;) Ainoo mikä mua huolestuttaa on, että lännenratsastuksessa ainakin oman käsityksen mukaan laukka on aika tärkeässä roolissa, mutta ei ne sitä varmaan olisi ostanut, jos ne ei uskoisi, että siitä ei lännenratsuksi ole.


Toivottavasti Pyste saa nyt hyvän loppuelämän kodin~~ <3
 
 
Olisi kiva kuulla teidän mielipiteenne, että mitä piditte tälläsestä vähän erilaisemmasta postauksesta? :) 

5 kommenttia:

  1. Voi Pysteä kun on kiertolainen :( Toivottavasti menestyy länkkärinä ja saa olla siellä loppuun saakka! Pidin tästä postauksesta tosi paljon kun halusin tietää mihin herra on meny :)
    Kiitos lukunauinnosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :C Sitä toivotaan!
      Ihana kuulla! :3
      Ole hyvä :)

      Poista
    2. Pyste on nyt loppuelämän kodissa ja se asuu pienellä yksityistallilla Riistavedellä. Pystellä ajellaan ja ratsastellaan. Seurana sillä on shettis, muutama suokki ja lv. Lännenratsua siitä ei suinkaan olla tekemässä vaikka länkkärisatula sillä onkin. Psyten toimii lähinnä maastoratsuna ja kärryhevosena silloin tällöin.

      Poista
  2. Pyste pääsi hyvään paikkaan, käyn samalla tallilla eikä ole lännenratsastus talli. Omistaja maastoilee lännensatulan kanssa koska oli vaikea löytää sopivaa satulaa ja lännensatula kävi selkään hyvin.

    VastaaPoista