sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Thavanna

     Lähdettiin viime sunnuntaina ajamaan kohti Mäntsälää, jossa rakas tupsujalka asustelee.
Ajettiin kerran harhaan, mutta löydettiin lopulta perille ja mentiin sisälle talliin. Siinä käytävällä se mun jätti olikin ja tuijotti, että ketkä tuli sisään. Havanna alkoi heti hamuilemaan ja muutenkin söpösteli. Voi, että ikävöinkään sitä!


     Letitin Thavannan otsiksen ja lähdettiin ulos tallista. Pihalla Thavannan omistaja kysyi, että haluaisinko ratsastaa Thavannalla käyntiä maastossa ilman satulaa. Suostuin toki, koska se oli ollut pitkäaikainen haaveeni ;) Ratsastusvarusteet oli ihan 10+ ja sain kypärän tallilta lainaan.
Thavannan selkä oli ihanan leveä ja lämmin. Kun ei ollut satulaa niin tuntui, että olisin paljon matalammalla, mutta näytin edelleenkin lyhyeltä siellä selässä. ;)



     Lähdettiin sitten kävelemään maastoon päin ja eräässä tarhassa olevat varsat katsoivat kateellisina Thavannaa, kun toinen on niin kaunis! ♥

 

     Maastolenkki meni hyvin, vaikka kerran käytiinkin kentällä kiertämässä kierrossa rauhottumassa ja Thavannalla ei oltu ratsastettu kahteen viikkoon, jonkun 'kavio jutun' takia.
Mentiin siis käyntiä, mutta pari raviaskelta tuli, kun laskeuduttiin pientä loivaa mäkeä alaspäin.
 




     Lenkin jälkeen en meinannut päästä alas, koska korkeus! :D
 
    Vietiin kulta sisälle ja sen omistaja hoiti jalat ja mä lässytin ja lellin Thavannaa siinä vieressä.
Toinen oli ihan väsynyt ja jotenkin niin ylimaallisen söpön näköinen ♥ :3 Sit mä ruokin sitä leivällä!


 

     Thavanna sai loimet päälle ja pääsi vielä tarhaan ja mä kuvailin sitä.

 Tupsujalat! :3
 
 

     Pääsen vielä näkemään Thavannan luultavasti ennen joulua tai sitten heti tammikuun alussa. On niin kauheeta, kun se on siellä koulutuksessa ja mä nään sitä niin harvoin ja kaikkea. Aina niin kova ikävä! ♥ Ennen viime sunnuntaita näin Thavannan edellisen kerran viime huhtikuussa, että puol vuotta sitten... 3:
 

 
(säkä on oikeesti 162cm)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti