lauantai 3. marraskuuta 2012

Thavanna + TET + Lissu

        Nyt kävi tällanen huono juttu, et mun käyttäjillä ei toimi netti, joten postauksia tulee nyt harvemmin, koska kaikki matskut on mun käyttäjillä ja en oikeen viitti laittaa omia kuvia mutsin ja faijan käyttäjille, jos ymmärrätte! :( Ainoo mahis on laittaa omilta käyttäjiltä kuvia nettitikulle, mutta hidasta, mutta tein nyt niin. :) Huomisesta tulossa kuitenkin postaus, koska meen kattoo THAVANNAA! ♥ En oo sitäkään rakastajättiä nähny puoleen vuoteen... :(
 






         Maanataina alkaa tosiaan TETti, ja suoritan sen Poni-Haassa. :3 Olin suunnitellut, että jos ensiviikolla en oikeastaan postailisi Syrenbackasta, Tahvosta tai ridatunneista hirveesti mitään, vaan yrittäisin tehdä joka tetti päivästä postauksen? Oisko sellanen mitään? Vähän niinkun erikoispostauksia kahden viikon ajan! Jättäkää kommentti, että mitä mieltä olette asiasta, niin jos ihmiset tykkää niin postailen ainoastaan Poni-Haasta ja yritän viikonloppusin jos jaksan niin postailla vähän Tahvosta ja ridatunneista, jos tapahtuu jotain erikoista! (:
          Kameraa pyrin kuljettamaan Poni-Hakaan mentäessä joka päivä, et tulis sit kuvallisia postauksia! Jännittää vähän toi tetti, koska en tosiaankaan tunne Poni-Hakaa ollenkaan. :S
 
Ylläri, ylläri!
 
Meen ens viikolla LISSULLA! ♥
Sanoin Johannalle (ope), että haluisin mennä sillä ja Johanna yllätty selvästi, kun halusin mennä Lissulla ja sano, että tottakai voit mennä! (: Olen Lissulle täydellisen kokonen, joten senkin takia varmaan ollaan iloisia, että haluan mennä sillä, niin saan itsekkin vaihtelua.
Siitä ainakin teen sit postauksen, koska blogini pitkäaikaiset lukijat varmaan muistaa, että mitä kävi kun menin viimeksi Lissulla... :/
Lyhyt selostus niille jotka ei tiedä:
 
Talven jälkeen oli ollu pitkä laukka tauko ja laukkasin Lissulla ja lensin kaulalle. Lopulta tulin puuaidasta läpi ja aita hajosi ja jouduin Dextraan päivystykseen. Aluksi mulle meinattiin kuitenkin soittaa ambulanssi, mutta päädyttiin kuitenkin omaan autokyytiin. Mitään ei kuitenkaan ollut poikki yms. eli selvittiin "säikähdyksellä".
Kauhein kipu mitä oon koskaan tuntenut oli se kun tunsin osuvani aitaan.
Sairaslomaa tuli ke-su, koska kävellä en kipujen takia pystynyt. Siitä syystä tuli laukkakammo.
 
Tarkempi selostus löytyy täältä:
 
Moni varmaan miettii, että miten haluun/uskallan mennä Lissulla, mutta kyseessä tosiaan oli onnettomuus, eikä ponin temppuilu, vaikka kuulinkin, että laukka oli pikkusen liian nopeaa. Niin silti vika ei ollut ponissa eikä missään vaan se oli pelkästään o n n e t t o m u u s.
Kuitenkin tykkään ponista ja vihdoinkin minut uskalletaan päästää taas ponin selkään ja en kyllä aikasemmin välttämättä edes olisi ollut valmis.
Tiistaina ei laukata, mutta seuraavan kerran kun laukkaa Lissulla niin liina on mukana, koska ilman sitä en Lissulla kuitenkaan uskalla ALKUUN laukata. (:
 
 




 
(PS. Mun ja Lissun ridakuvia löytyy tosta Ridaonnettomuus tekstistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti