maanantai 29. heinäkuuta 2013

Maastoilua

Ensinnäkin, postausinto on ollut ihan nollissa. Nyt se alkaa jo pikkuhiljaa palautumaan.
Teen kaikista kerroista Konosella postaukset, vaikka ne tulisivatkin myöhään, joten toivon, että kukaan ei valita asiasta. Minä haluan blogiin kirjoittaa kaikki tapahtumat, jotka haluan muistaa, joten minulla ei ole niin väliä, ovatko ne kuinka myöhässä tahansa, kunhan ne ovat siellä ja voin myöhemmin muistella niitä! :) Ja nyt itse asiaan!
 
Lähdimme Sannin kanssa maastoilemaan Jussin jälkeisellä viikolla. Se oli tämän vuokrauksen aikana vika kerta, kun pääsin Sannin kanssa ridailemaan. :(
 
 
Varsinainen maastoilureitti alkoi eräältä luontopolulta. En kyllä tiedä saisiko siellä ratsastaa! XD Tämä luontopolku on mielestäni aivan ihana, siellä saa tosiaankin nollata ajatuksensa. Välillä mentiin ylämäkeä ja välillä oltiin ihan eristyksissä muusta maailmasta puiden lomassa. Just sellanen täydellinen käyntimaasto.


 
Ylitimme tien ja jatkoimme toiselle luontopolulle. Se polku ei ollut enää kovin hyvässä kunnossa ja maasto oli hevosillekkin vaikeakulkuista aina välillä, mutta ne maisemat! <3 Lopulta siitäkin osiosta selvittiin kunnialla. Kono sai kyllä kunnon taputukset!
 
Jatkoimme matkaa hiekkatietä pitkin, josta lähdimme eräälle sivutielle. Sekin on luultavasti ollut ennen hiekkatie, mutta nyt kasvanut pahasti umpeen, mutta se ei meitä haitannut, koska se oli hevosille täydellistä maastoa, mutta autolla ei sieltä enää päässyt. Ensin oli varmaan 100 metriä aika tasaista, jonka jälkeen oli iso alamäki, ja sen jälkeen mentiin eräälle "kääntöpaikalle", josta on aivan huikeat näkymät, gotta love! <3
Lähdimme samaa reittiä takaisin sille hiekkatielle ja tällä kertaa alamäki olikin muuttunut aivan täydelliseksi laukkapäästely mäeksi. Konokin paineli niin kovaa, ku vaan jaloistaan pääsi! Oli kyllä aivan ihanaa!
 
Sitten taas samaa hiekkatietä takas päätielle, josta sitten Villa Caveeniin jätskille ;)
 

 
Tänään kävin moikkaamassa maailman ihaninta ponia ja siitä tulossa postausta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti