keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kononen is back!

Vihdoinkin Konospostaus! Eli tää postaus kertoo Juhannuksen jälkeisen maanantain ratsastuksesta, kun mulla oli ohjattu tunti ja opettaja kentän laidalla. :)

Eli kaverini Janina oli pitämässä mulle tuntia.  Mentiin kentälle vähän harjottelemaan koulukiemuroita.  Alkukäynnit tuli jo matkalla kentälle, kun sinnekin on jo kilometri. Alotettiin ”tunti” tekemällä pitkät sivut nopeaa ravia ja lyhyet sivut hidastettua ravia. Se ei mennyt kovin hyvin, ku itekkin koko aika unohtu, että ainiin nyt pitikin hidastaa ja jarrutkin oli vähän kateissa...




 Sen jälkeen ravissa jokaiseen kulmaan ympyröitä… paitsi, että mun ympyrät oli enemmänkin voltteja… XD mutta kuitenkin. Se meni suht hyvin. Kononen meni tosi hyvin, mutta kuski oli vähän kateissa.
Sitten jatkettiin ravissa ja tehtiin pitkille sivuille kaikkia kiemuroita. Enimmäkseen tein loivaakaariuraa. Se ei mennyt ihan niin hyvin, koska ite olin ollut kipeenä puolet edellisestä viikosta, nii ei oikein sitten enää jaksanu ravailla ja muutenkin oli ihan h*lvetin kuuma.

Pienet välikäynnin tyyliset ja sitten alettiin laukkailemaan. Alkuperäinen idea oli, että laukattaisiin ekana kenttää ympäri ja sitten joku laukkatehtävä. Tää idea kuitenkin jäi, koska Kononen ei halunnut ylläpitää laukkaa edes yhden pitkän sivun ajan. Ja se muutenkin koko aika halusi kesken pitkän sivun lähteä keskelle kenttää pyörimään ympyröitä Janinan luo, ku ötökät kiusasi. Ympyröillä meno onnistui aluksi aina hyvin, mutta sitten Kononen alkoi ovelasti pienentämään ympyrää ja lopulta oltiinkin jo ravissa ja ympyrä oli muuttunut voltiksi. Loppua kohden laukat alkoi sujumaan ja siihen oli hyvä lopettaa. Kononen muutenkin varsinkin kentällä kuumenee laukatessa aivan älyttömästi ja se nostaa laukan jokaisesta nurkasta, vaikka kuski keventäis ravin tahtiin.



Sit jarrut katos... XD

Formula <3


Käytiin sitten vielä lopuksi vähän järvessä kahlailemassa. :) 




On se kyllä vaan niin sulonen :3

4 kommenttia:

  1. Oikeesti toi on super söpö pulla :D toi vika kuva on ihana c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on <3 Mä en kestä, ku huomenna on vika päivä, ku se on mun "virallinen" vuokris... :C Onneks sen omistaja antoi luvan, että pääsen ratsastamaan sillä, aina ku tullaan mökille :)
      Vika kuva oli yks munkin suosikeista...paitsi omasta ilmeestä en pidä XD

      Poista
    2. Totta kai se vika kuva on ihana, ku oli paras kuvaaja. ;)

      Poista