maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kuvallinen Tahvon hoitopostaus ja vähän extraa (;

Vihdoinkin pitkä ja kuvallinen Tahvon hoitopostaus. Edellisestä on jo kauan aikaa... Lopussa vielä pientä extraa! ;)

Menin tallille jo 15 yli 16 ja satulahuoneeseen odottamaan listaa. Yleensä se on tullu viimestään 20 yli 16, mutta torstaina se oli todella myöhässä, nimittäin se saapui vasta 25-20 vaille 17 ja eka tunti alkaa klo 17... Ehittiin jo pelätä, et olis teoriatunteja, koska sillon oisin tullu "turhaan" tallille.
Menin hoitamaan Tahvoa heti ja se oli vielä syömässä. Kuvasin sit sitä, ku se mussutti heinää :3



Otin sit jossain vaiheessa loimen pois ja toivoin jo, et poni ois syöny tarpeeks, mutta ei tietenkään =D

Sit keksin ovelan idean ja laitoin karsinan lattialta kaikki heinät Tahvon ruokakippoon, että saisin sen sidottua ja se sais viel syödä. :)



Toinen on vaa niin retu ♥ :3

Tahvokin piti tästä heinäideasta ja söi tyytyväisenä. Jotenki taas tolloin torstaina tuli sellanen tunne, et mähän rakastan tätä ponia ihan h*lvetisti. ♥ En tajuu miten voin luopua siitä ehkä tän kevään jälkeen....

Harjasin Tahvoa aika kauan ja siitä lähti jopa näin paljon karvaa ;) 
Toi on oikeesti aika paljon karvaa Tahvosta, koska viime vuonna se ei ees kasvattanu hirveesti talvikarvaa, ni en edes huomannu karvan vaihtumista XD

Ellu meni Tahvolla ja tuli joskus puolen maissa (17.30) ja me juteltiin siinä jonkin aikaa ja alettiin sitten jossain vaiheessa laittamaan kamoja päälle.


Tahvo on siis aina yhtä innoissaan lähtemässä töihin XDD

Otin pihalla Tahvosta vielä pari kuvaa:



Se seisoo aina niin kauniisti. ♥ (takajalat oli vierekkäin)

On se vaa niin komee ♥ :3

Nyt itse extraan. En oo oikeestaan toteuttanu hirveesti mitään extrapostauksia ja torstaina tallilla ollessa keksin, että mähän voisin esitellä teille Tahvon harjaämpärin sisällön! (:

Tältä näyttää Tahvon harjaämpäri ulkoapäin. Seuraavaksi kurkistetaan sen sisältöä½

Kumisuka (Kaverini osti tämän joskus kauan aikaa sitten Tahvolle)

Pölyharja

Pehmeämpi suht perusharja. Siihen tarttuu hyvin pöly ja lika. Tahvo kun tykkää eniten pehmeistä harjoista ja inhoo kovia harjoja, niin tämä on mun ykkösvalinta harjoista ja käytän tätä selkeesti eniten! (:

1. Pääharja. Harjassa lukee Hece, joka ennen asusti Syrenbackassa, mutta myytiin pari vuotta sitten mm. pukittelun vuoksi.

2. Pääharja, joka on ihan alunperin Tahvon oma.

Tää on Tahvon kovin harja ja sitä yleesä käytetään syksyisin ja keväisin jalkojen ja mutakohtien poistossa. Ite en tätä harjaa muuten harjaamiseen käytä, koska se kuuluu Tahvon inhokkiharjoihin.


Ihan perusharja. Tosi kätevä. Käytän tätäkin Tahvolla aika useasti. Kimillä oli myös samallainen ja totesin jo sen silloin hyvin toimivaksi ;)

Kuvan harjassa on jonkinverran karvaa (vaikka putsasin sitä 5min XD), joten siitä voi päätellä, että tähän tarttuu irtokarvat tosi hyvin. Ja nyt, kun Tahvolta lähtee karvaa, niin yleensä pyörittelen eka kumisualla ja tällä kerään irtokarvat.

Piikkisuka

Tahvon kaviokoukku, jonka ostin sille joululahjaks, kun sil ei ollu.

Loppuun vielä vähän sälää. Alotetaan tosta sienestä ja mennään myötäpäivään. Tolla sienellä siis tosiaankin pestään Tahvon jalkoja, jos niissä on märkää mutaa ja suojia ei pysty sen takia laittamaan. Toi liila kampa on Tahvon ainoa "hiusharja", koska vanha taisi mennä rikki. Kyllä tuollakin selviää. Seuraavaksi vuorossa on letityskuminauhat eli lettarit, joita Tahvolla on aika paljon, verrattuna siihen, että sen harjaan ei oikeen saa mitään laitettua. Vikana on harjakivi, joka tosiaankin on kutistunut, joten tiedossa ois uuden ostaminen ;)

Laitan tähän loppuun vielä kuvan Tahvon uudesta riimusta, johon aattelin käydä lähiaikoina ostamassa kunnon riimunnarun. Nykyinen on aika.... rispaantunut ja likainen ja ei sovi tähän hienoon riimuun ollenkaan, mutta silti paras vaihtoehto. (Riimunnarusta ei ole kuvaa)

Tää on niin ihana ♥

No, mitä piditte tästä postauksesta ja harjaämpäri-extrasta? Tällä kertaa satsasin kuviin eniten, koska aiemmissa postauksissa teksti on ollut pääasiana.

Minulle saa siis esittää erikoispostaus toiveita ja toteutan niitä mahdollisuuksien mukaan. Haluaisin tehdä lisää erikoispostauksia, mutta haluan kuulla, että millaisia te haluaisitte mun tekevän! :)

Voin esim. laittaa ratsastuskuvia vuosien varrelta, tai jos jotain kiinnostaa enemmän kuulla mun "laukkakammosta" ja mun fiiliksistä (esim. laukkaa nostaessa) ja siitä kuinka se vaikuttaa mun ratsastukseen ja muhun ratsastajana...yms. Voin myös tehdä Dotista esittelypostauksen, koska se blogissa esiintyy aika usein! 

Siin olis mun pari ideaa, mutta antakaa te lisää ehdotuksia! (;

4 kommenttia:

  1. Voih...
    Ostettiin just meidän Eetulle samanlaiset päitset :D Olin just silleen ettei kellään oo varmaan tällästä...
    Voisitko tehä postauksen päivä kuvina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mut noi on nii ihanat, et kaikki haluu tollaset :D
      Voin tehdä. Jos torstaina jaksan kuvata nii se ois aika jeesh! ;)

      Poista
  2. Voisit tehä tost laukkakammosta postauksen C: Kertoo just et miten sen vaikuttaa sun ratsastukseen ja missä "tilanteessa" se on nyt, et pelottaaks sua nostaa laukka ja silleen, koska kaikki ei sitä välttämättä tiiä (:

    Ps. Haluutko ottaa ton sanavahvistus jutun pois ? :D Oon laiska kirjottaa niitä xD

    Täs viel ohje miten sen saa pois, jos et muista sitä:

    > Asetukset
    > Tekstit ja kommentit
    > Näytä sanavahvistus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin innostuin tosta laukkakammo postauksesta, koska se ois vähän syvällisempi postaus vaihteeks ;) en ees tienny, et mul oli se päällä.... XD käyn ottaa sen pois, ku pääsen koneelle! :D itekkin inhoon tota sanavahvistusta! :P

      Poista