tiistai 5. helmikuuta 2013

Aikataulupostaus

Tuli ispis tehdä uus postaus ja torstaina ei Tahvon kanssa ollu mitään erikoista joten ei siitäkään sais kiinnostavaa postausta, joten ajattelin tehdä erikoispostauksena torstain aikataulu-postauksen! Siis tottakai joka kerta kaikki menee vähän erilailla, mutta täs olis nyt kahden tyyliset aikataulut.

Päivän kulku riippuu aina siitä mille tunneille Tahvo menee. Ennen se oli aina ekalla ja tokalla ja nyt joulun jälkeen se on ollu yleensä pelkästään tokalla tai sit tokalla ja vikalla.

Jos Tahvo menee vaa tokalle (18-19) päivän kulku on tällänen:

*Meen harjaamaan sen melkein heti ku tuun tallille. Harjaan sen valmiiksi, että sen ratsastaja voi vaa laittaa kamat päälle.
*Sit hengailen, syön ja kattelen muiden tunteja. (Riippuen ratsastajasta, joka yleensä on Ellu, joten annan sen ite laittaa kamat Tahvolle :D)
*Autan ratsastajan selkään.
*Syön lisää :)
*Meen ratsastajan kanssa hoitamaan ponin pois tokan tunnin jälkeen!
*Lähden melkeen heti sen jälkeen yleensä.

Jos Tahvo menee tokalle ja vikalle.

*Meen harjaamaan Tahvon tallille tultua ja yleensä oon mukana varustamassa, koska vikan tunnin jälkeen en oo enää tallilla ja vikan tunnin alkaessa ei tartte avustaa ratsastajaa. Haluun kuitenki torstaisin viettää aikaa ponin kanssa.
*Syön ja kattelen tunteja.
*Lähden seiskan ja kasin välillä.

^^Ohjelmasta päätellen, jos Tahvo menee vaan tokalle, nii päivän kulku on hauskempi ja vietän sen kanssa aikaa vähän enemmän.
Eniten kuitenkin pidän, jos Tahvo menee ekalle ja tokalla, koska sillon hengaan ponin kanssa melkein koko aika! (; mut tää tapahtuu toooooosi harvoin :(

Mitä piditte aikataulupostauksesta?

Yhteiskuntaopin tunneilla ei ole muuta tekemistä, ku stailata Tahvoa XDD

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus (: Osaisitko selittää mulle miten tonne postauksen loppuun saa ton toiminnot jutun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin sen mistä sen voi laittaa! Eli ei enää mitää (; Ja muistatko sen Eveliinan/Even joka ei enää käy stall syrenbackassa? Se teki blogin jossa se kertoo östiksen tunneistaan ja hoitopäivästään. osote on: evejapate.blogspot.com

      Poista
    2. Okei, hyvä et selvis toi toiminto juttu! (: Joo, kyl mä Even muistan ;) Mä käyn tsekkaa sen blogin! :D

      Poista