sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viimeset 2 Tahvon hoitopäivää

OSA 1
 
Tahvo meni ekan ja tokan tunnin. Laittelin sen ratsastajan kanssa valmiiksi ja Salla tuli auttamaan mua pesemään Tahvon jalat. Saatiin Tahvo ajoissa kentälle ja autoin ratsastajan selkään ja lähdin hakemaan/"etsimään" Ellun kanssa Tahvon suojia, kun ridaaja ei ollu löytäny niitä. 
Hengasin siinä kentänlaidalla parin kamun kanssa ja katottiin tota ekaa tuntia. Yks pikkunen tuli Maisalta alas, mut ei sitä sattunu. x)
 
Maisa ♥
 
Ellu meni Tahvolla tokan tunnin ja menin sen seuraks kentälle, kun se nous selkään. Sit ku tulin kentältä pois niin olikin ruokatauko ♥ Mul oli eväänä riisikakkuja ja mehua. Sain ruokaseuraks Jennan ja syönnin jälkeen mentiin kentälle kattoo "Pikku kalkkunoiden" tuntia. x)
Dotin ridaaja tippu ja Nala oli pomppukone, et en ois kyl halunnu olla sillä tunnilla XD
 

Tos on video niist Nalan pukeista!
 
Jos ite oisin ollu tolla tunnilla nii oisin halunnu mennä Tahvolla, ku se oli kaikista kiltein ja helpoin ♥
Hoidettiin Tahvo tunnin jälkeen --> laitettiin loimi päälle --> ja sanottiin heipat (=
Otin Tahvon satulan ja vein sen satulahuoneeseen. Menin juttelemaan hetkeks Saanan kanssa, kun se hoito Limpparia ja sit hainkin omat kamat satulahuoneesta ja menin kentän laidalle venaa äipän tuloo.
 
OSA 2
 
Tulin tallille yhden tutun kyydillä, niin pääsin aikasemmin, kun äiti oli töissä. Tallilla olin neljän aikaan tai vähän jälkeen. Kävelin hirveessä viimassa ja tihkusateessa satulahuoneeseen ja jätin kamat sinne. Katoin listaa ja poikkeuksellisesti Tahvo meni ekalle ja vikalle.
Lähdin harjaamaan Tahvoa ja tottakai huomasin, että sen jalat pitää taas pestä, joten lähdin rämpimään kohti "päätallia". Ihme kyllä, Tahvo tykkäsi siitä jääkylmästä vedestä, jolla pesin sen jalat =3 Harjailin sitten Tahvoa ja kun ridaaja tuli niin se hoiti Tahvon loppuun ja mä lähdin taas rämpimis matkalle, mutta tällä kertaa hakemaan pyyhettä satulalle.
Tulin ladon ovelle kattoo ekaa tuntia, kun ulkona satoi. Aiheena oli leikit ♥ Dexun ridaaja tippu kaks kertaa, ku poni pukitteli ja kaikkea... =C
 
Dexu ♥
 
Sit vaan hoidettiin Tahvo pikasesti pois, koska sen toinen ridaaja oli tulossa kohta hoitamaan ponia. Kattelin sitten tokaa tuntia ja lopulta hoidin Tahvon sen ridaajan kanssa ja lähdettiin kentälle. Jouduttiin odottamaan, koska ope juoksutti Dexua liinassa.
Autoin lopulta ridaajan selkään ja jäin kattomaan tuntia. Kyseessä oli siis aikuisratsastajien tunti, joten ne ei leikkiny vaan meni itsenäisesti.
Puolessa välissä tuntia ope pyysi, että jos minä ja yks aikuinen mentäs ottaa pumpulit Dottien korvista pois. Ei sitten saatu niitä pois, ja syy selvisi vähän ajan päästä! Ridaaja oli ottanu ne ite pois. Dotti paralla oli ilta kiusaamista... =(
 
Dotti! ♥
 
Vikan tunnin jälkeen Tahvo hoitaminen ja loimi päälle ja kotia kohti! Olin kyl niin väsyny ku himaan pääsin, että apua! : D onneks olin syyslomalla! (;
 
Kameraa ei tosiaankaan ollu kumpanakaan päivä mukana, joten kuvat on vanhoja.
Tykkäättekö enemmän yhden vai kahden hoitopäivän postauksista ja mitä mieltä olette muuttuneesta ulkoasusta? (=




8 kommenttia:

  1. Tuii Maisa on söpö tossa kuvassa ! <3 Ja me ei olla pikkukalkkunoita! :D Ja tää oli kiva postaus, sopivan pitkä C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on! Maisa on aina sulonen <3 Pia sano sillon, et nää on nyt sit Pikku Kalkkunoita! :DD ja kiitos! :3

      Poista
  2. Rupeen aina nauraa ku nään ton Maisan kuvan :D Poni näyttää siin nii pöljänsöpöltä :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :DD mul oli monta samanlaista kuva, mutku tos oli noi hampaat tollein niin sulosesti! ♥

      Poista
  3. vasta lukiessani tätä tajusin, miks Dotti ei tänään oikein antanu harjata korviaan! :D Mut tää oli just kiva postaus, ulkoasu ois muuten kiva, mut kaipaan sitä vanhaa ponimaisuutta.. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että se johtuu siitä, voi parkaa! :( Joo, niin mäkin, mut mun ois tarkotus hommata banneri jos ois ainakin Pyste, Tahvo ja Kimi ja jotain este/ridakuvia (: Taustan vaihdoin siks, että ku jotenki blogi käsittelee nykyään eniten Tahvoa ja välillä Pottua, niin siin taustas oli pääasiassa Kimi (: Mut joo, ponimaisuutta tulee lisää, kun saan jonkun tekemään mulle bannun. Aattelin kysyy Nannaa, ku sil on niin ihania bannuja! ♥

      Poista