sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kavalettiviikot!

Päätin tehdä tällaisen "pika"postauksen kavalettiviikoista. Eli, meillä oli kaksi viikkoa kavaletteja, puomeja ja ristikoita, 11.9. ja 18.9.

Menin kummatkin kerrat Kimillä ♥ Ekalla viikolla oli vain kaksi ristikkoa joita hypittiin ja tokalla viikolla oli sitten ihan rata.
Kummallakin kerralla Kimi kuumeni ja ei ehkä ihan pysyny käsissä.... XD Laukassa oli helpompi mennä, kun ravissa, mutta Kimi kielsi PUOMILLA, joten open mielestä oli parempi, jos mä pysyisin ihan ravissa... XD

Laittelen tähän nyt kuvia ekasta "este"viikosta, koska tokalta viikolta on vaan video. Ajattelin kyl tehdä näistä kahdesta viikosta koostevideon heti kun saan yhden hyppyvideon meidän ryhmäläiseltä.

 
11.9.2012
 



Laitoin tähän lopuks viel yhden laukkakuvan, koska jotenkin tykästyin tähän kuvaan. =)

Teen sen videon mahdollisimman nopeesti, heti ku saan sen yhden pätkän, koska se oli musta hyvä ja haluun käyttää sitä tässä. Sitten saatte myös nähdä miten se 18.9. meni ja voin jo nyt sanoo, että ei kovin hyvin, koska hepal oli vähän liikaa vauhtia ja mä en saanu sitä rauhottumaan. Tokalla kerralla meinasin tippua ja sekin tuli videolle XD 18.9. radan nimeks tulee EPÄONNISTUNUT "ESTE"RATA! XP
 
 
Näin meillä! : D

Raksu ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti