maanantai 6. toukokuuta 2013

Tahvolla esteitä + hoitopäivä

Vinhdoinkin pääsin takas tänne blogin ääreen kiireiden lomasta. Kerron nyt toissa viikon torstain rästistä ja viime viikon hoitopäivästä. Viime viikolla ei ollut ti tunteja, kun oli Vappu.

Menin tosiaankin Tahvolla esteitä silloin toissa viikolla. Toivoin Tahvoa ja ope mietti, et antaakohan se sitä mulle, ku Tahvo oli alkuviikosta käyny vähän kierroksilla... ;) Pääsin kuitenkin Tahvon selkään. Meno oli kyllä sellaista, kun olin kuullutkin. Vauhtia ja korkeutta riitti, vaikka esteet oli kavalettien korkeudessa! XD

Tunti alkoi itsenäisellä alkuverkalla ja se meni aika puihin. Yleensä, mul riittää suht pitkälle kärsivällisyyttä, mutta tällä kertaa ei. Se poni kun ei vaan taivu ja menee hulluna eteenpäin, kun esteitä on kentällä...huoh!

Alettiin sit menemään sellasta hienoa rataa, mis oli kolme estettä vierekkäin. Keskimmäinen ristikko piti hypätä ensin ja sen jälkeen ite sai päättää missä järjestyksessä ne kaksi pystyä menee.
Ekalla kierroksella Tahvo oli viel ihan ok ja sen sai jotenkin pidettyä ravissa. Tokalla kierroksella Tahvo päätti vauhdista ja jouduin sen kerran aitaa päin pysäyttää, ku meno alko menee liian hurjaks. Ekalla ja tokalla kierroksella olisi pitänyt olla ravissa, mutta... Mun ratsu päätti nostaa laukan aina pari askelta ennen estettä ja ennen estettä ei saa alkaa enää säätämään mitään. Sit se laukkas myös seuraavan käännöksen ja hetkeks aikaa raviin ja aina laukka ennen estettä.
Kolmas kierros oli sit jo katastrofi. Tahvo lähti vähän väliä käsistä ja vikaan hyppyyn en oikeen päässy mukaan ja mul jäi se jalustinhihna satulan sen läpän taakse ja Tahvo vetää kunnon laukkakiemurat ja jollain ihmeellä pysyin kyydissä XD

Sit loppukäynnit ja kaartoon ja mä pystyin taas hengittämään :P

Alkuverkkaa


Eka este!


Poni vähän innoissaan ;)


Istunta (Y)



Ilmavara ♥


Viime viikon torstaina menin tallille aika aikaisin ja Katja olikin jo siel! :) Mentiin sit kuvailemaan Santtua, joka oli tullu takas ja muitakin poneja siin samalla.

Tässä on yhden tarhan asukit. Ekana oleva iso ruskea Santtu ja sen vieressä pieni harmaa Vinski ovat orit ja takana on Nemo ja Keijo, jotka ovat ruunia.

Santtu

Vinski

Tän päivän ainoo kuva Tahvosta!

Kimi :3


Nala


Livia

Helmi


Stoja

Dexu

Kuvailun jälkeen menin hoitamaan Stojaa ulos, ku sillä ei oo hoitajaa ja sen ratsastaja halus apua. Harjattiin sit Stoja ja se pieni halus laittaa sille letit nii mä laitoin sit Stojalle kamat päälle. Mentiin kentälle ja autoin pikkusen selkään ja lähdin hakemaan Tahvoa tarhasta.

Menin hoitamaan Tahvoa sen karsinaan, vaikka ulkona olikin kiva sää. Harjailin siitä kaikki mahdolliset hiekat ja pölyt pois mitä sain ja melkein kaikista loppu irtokarvoista päästiin eroon! (Y)
Ennen puol kuutta sen ratsastaja tuli ja laitettiin se sit yhdessä valmiiks.
Mentiin tasalta kentälle ja autoin Tahvon ratsastajan sen selkään ja aloin kuvaamaan tuntia.
Tahvo jatko viel vikalle, joten en voinu hoitaa sitä enää tunnin jälkeen.
Tahvo oli kyl taas nii huomion kipee, että ei mitään rajaa <3




2 kommenttia: