torstai 29. maaliskuuta 2012

Keskiviikko! ♥

Elikkäs, hoidin eilen Kimiä ja ridasin sillä myös! ♥ Hoidin Kimin tokalle tunnille, koska Amanda ei halunnu tulla Kimin kanssa samaan karsinaan, koska Kimillä oli "huono päivä", mut ei must. Kimi meni Amandalla kivasti, ainakin kuuleman mukaan.
  
Kun mä menin Kimillä nii se meni todella vauhdikkaasti.... XD Ravi pätkät oli kiitoravia ja kerran yritti lähtee laukkaa Lissun perään, kun Lissu varasti, mut sain sen ihme kyllä pidettyy ravissa kun käännyin voltille. Meidän eka tehtävä oli tehdä lyhyiden sivujen keskelle pysähdys ja sit pitkil sivuil sellaset jännät ravi tehtävät. Sen jälkeen mentiin isoille pääty-ympyröille sillei, että Minä ja Pauliina (Pauliina meni Lissulla) ja sitten toiselle pääty-ympyrälle meni Kiana (Dexulla) ja Anniina (Stojalla) ja sit me ravailtiin siellä ja vaihdeltiin suuntaa. Laukata ei viel saatu, koska kentällä oli kaks sellaset vähän jäistä kohtaa.
 
 Edellisellä tunnilla Dotti oli ollut kauhee ja se oli heittäny Caron alas satulasta kaks kertaa.... ekalla kerralla otti sellaset pukkilaukat kesken ravin ja heitti Caron alas. Toisella kerralla, kun meidän ryhmäläinen Kiana oli tuomassa Dexua kentälle nii Dexu otti hatkat ja juoksi syömään... Dotti pelästy ja Caro tippu taas. Oli kyl hurja tunti.... =/

Täs on pari kuvaa Kimistä ja yhet kuvat Dotista ja Dexusta:
Kimi näyttää täs kuvas läskiltä =P 

♥
Dotti!  

Dexter "Dexu" =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti